18 Mayıs 2012 Cuma

Cupcake sempatisi...


Cupcake temalı nesneler şirinliğiyle hep beni cezbetmiştir. English Home ve Cupcake sempatim bu yastık kılıfında birleşti. Sora sora mağazadakileri usandırmıştım ki başka bi şubede buldum.. yuppii :)

10 yorum:

  1. 2 hafta önce gidip aynısını almıştım ben de :) şimdi bir de nevresimini almak istiyorum ama çift kişiliğini bulamadım :( güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim sende güle güle kullan, yine aynı noktada buluşmuşuz :) çocuklar için tasarlandığından nevresiminin tek kişilik olduğunu söyledi mağazadakiler maalesef...

      Sil
  2. Bir ara bende takılmıştım buna, bir sürü tabak ve tepsi depolamıştım hatta, uzun zamandır aklıma gelmemişti ama bu yastık kılıfı da çok güzel görünüyor, eyvah ne yapsam ki şimdi :))

    YanıtlaSil
  3. Bitmeden al bence :)fiyatıda uygun hem yastık kılıfı çok lazım oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. AYyyy sanırım en kısa zamanda English home'u ziyaret edeceğim:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acele et bence, ürün gelir gelmez tükeniyor.. :)

      Sil
  5. Ayy cok guzelmis, ben de cupcake li urunleri sever toplarim, Istanbula gidince ugrayip kalmissa aliyim ben de : ) 2,5 gun vaktim oldugu icin dedigin yerleri gezemedim bu sefer, bir dahaki sefere insallah : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazaya az getiriyorlar hemen tükeniyor bu kılıflar, umarım bulursun. Bende barselonaya tekrar gitmeyi çok istiyorum, umarım her ikimizde tekrarını yaparız :)

      Sil
  6. harika kesinlikle bayıldım :)

    YanıtlaSil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...