28 Mart 2013 Perşembe

Essence Alışverişim ..


Essence Oz serisinden yukarıda gördüğünüz üç ürünü aldım. Soldan sağa şöyle :)
Essence 01 Beware the wicked witch krem allık. Ben bu krem allığı youtube kanalına üye olduğum isviçrede yaşayan bir türk bayanda görmüştüm. Ve çok methettiği için Türkiyeye geldiğinde almayı çok istiyordum. Vee sonunda kavuştum, rengi çok hoş ve pompalı bir ağzı olduğundan kullanımı kolay.
Essence 01 Master Of Illusion oje. Bu ürünleri ben geçen hafta aldım, aldıktan sonra bu serinin ojelerinin çatlayan oje olduğunu okudum kanallardan. Dün akşam öyle sürdüm yok böyle sürdüm, ne çatladı ne patladı :) sadece mat bir görünüm aldı ..
Essence 02 Kindness Far. Bu farı, far bazı üstüne uyguladım ve gayet hoş sade bir görünüm verdi. Ben sevdim kullanmaya devam edicem. Rengide böyle açık gök mavisi ..
Gelelim fiyatlara :
Krem Allık - 9,55-tl
Tekli Far    - 6,95-tl
Oje            - 5,95-tl

 
Oz serisi dışında nude bir oje ve kaş kalemi aldım. Fakat kaş kalemini denemeden aldığım için benim kaşlarıma biraz açık tonda kaldı :( Ne yazıkki essence te deneme ürünleri olmuyor pek, e buda hata yapmamızı sağlıyor. Ama bir şekilde değerlendiricem yinede bu kalemi :) Fiyatları ise şöyle :
Nude Oje     - 2,49-tl
Kaş Kalemi  - 4,99-tl

8 yorum:

  1. allığı çok merak ettim, daha önce krem allık hiç kullanmadım ve nasıl kullanılıyor bilmiyorum :) ama rengi çok güzelmiş. çatlatan ojeyi başka bir ojenin üzerine surmen gerekiyor, yada bunu alta diğer rengi üste süreceksin. (alta siyah kuruyunca ustune bu -yada tam tersi- birde öyle dene bak olacak :)
    kaş kalemini göz kalemi yap bence =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alta essence nude ojeyi sürdüm ama sanırım kurumadan üstüne çatlakı sürdüm :) heralde ondan olmadı..Krem allığıda denemeni tavsiye ederim, açık tenlisin sende güzel durur..

      Sil
  2. türk blogerlar onermedı dıye almamıstım ama ben o allıgı ıkıleme düştüm bak sımdı
    bugun bı bakıyım en ıyısı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bak aklında kalmasın bi dene bence, fiyatı yüksek değil riske edilebilir :)

      Sil
  3. çatlayan ojeyi başka bir ojenin üzerine sürersen çatlıyor düz tırnağa sürersen matlaşıp kalır.. ben de aldım bu seriden gayet güzel çatlıyorlar ama dikkatli ve çok yoğun olmayan bir şekilde alıp sürmek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. du bakalım bi şekilde bende çatlatacam heralde :))

      Sil
  4. Çok güzel şeyler almışın. Krem allığı merak ettim :)

    YanıtlaSil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...