16 Kasım 2012 Cuma

Dudak Bakım Ürünlerim ..

Çok fazla makyaj yapmayan biri olduğumdan lip balm genellikle tek kozmetiğim oluyor. Bu yüzden lip balm lara karşı bi düşkünlüğüm var yalan değil :) Şu anda elimdeki mevcudiyet bu kadar ..tabi şimdilik :))
 

Soldaki üçlü en sık kullandığım ve bitmek üzere olan nivea'lar. Mavi kapaklı olan aromasız sade ve onun faydasını daha çok görüyorum diğer ikisine göre daha iyi nemlendiriyor.
Sağdaki üçlüden en baştaki Loccitane iyi hoşta içinde pıtır pıtır bişeyler var (sanırım tohummuş onlar) beni biraz rahatsız ettiği için şu sıralar pek elimin altında değil. Ortadaki vichy güllü harika bir lip balm herşeyiyle dudaklara iyi bakım yapıyor fakat renk vermiyor zaten bende gece yatarken sürüyorum. Sondaki TBS'den aldığım güzel bir lip balm, sürümü kolay nemlendirmesi iyi hafiftende renk veriyor ama bayık bi kokusu var :)


Eos lip balm'lar aman efendim herkeste var benim neyim eksik fazlam bilem var (kilo olaraktan) :) deyip peşine düşüp aldığım bence vasat sayılan ürünler..

 
 Nuxe dudak kremi ballı ve işini iyi yapıyor, tercihen gece yatmadan yıpranmış dudaklarınıza sürdüğünüzde iyi gelir. TBS kırmızı balmı ise lizbondan aldım daha kullanmadım sıra gelmedi yanii :))
En baştaki watsons dan aldığım güneş korumalı dudağa pembe renk veren balm ise yazın kullandığım bir ürün. Ortadaki avondan aldığım gene onarıcı nemlendirici krem kıvamında bir ürün. En sondaki ıspartadan aldığım gül kokulu bir dudak kremi, ama kokusu çok ağır ve keskin pek kullanamadım..
İştee böyle hanımlar..umarım size bir faydası dokunur, hoşçakalın şimdilik..

4 yorum:

  1. vichy'nin kremini bende kullanıyorum çok memnunum:)

    YanıtlaSil
  2. Bu dudak nemlendiricilerinin hala degerini anlayamadim
    birgun dudaklarim cok kotu catlicak iskocya sogugunda ama bakalim ...
    Vaseline'i tercih ediyorum ben genelde :)
    takibindeyim
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  3. Vichy duruyor mu elinizde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitti tekrar bulursam alırım ama çok sevmiştim

      Sil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...