20 Nisan 2012 Cuma

Miss Marple..

Agatha Christie romanlarını ve televizyon filmi uyarlamalarını çok severim. Bi ara digitürk te Hallmark Channel diye bir kanal vardı bu kanalda sürekli Agatha'nın film uyarlamaları gösterilirdi. Ben keyifle tekrarlarını bile izlerdim. En sevdiğim Agatha karakteri ise Miss Marple'dır. Bu tontiş sevimli kurnaz tini mini ninenin zekası gözden kaçırılanları yakalaması çok hoşuma gider. Birde bu filmler 1900 lü yılların ilk yarısında geçtiği için kadınların kıyafetleri, dantel kısa eldivenleri, kırmızı rujları ve kısa saplı kola takılan çantaları beni benden alır :)

Tabi o ingiliz çay saatleri ki her filmde görmemiz mümkündür. Son olarak ne diyoruz Agatha candır...:) mutlu hafta sonları..

4 yorum:

  1. digitürk film kanallarında hala oynuyor daha geçenlerde izledim yine :)

    YanıtlaSil
  2. evet evet bende geçen yakaladım çok sevindim üstelik cumartesiydi yayıla bayıla kahvemle izledim :)) 10 numaralı kanaldaydı galiba moviemax family..

    YanıtlaSil
  3. Marple'ın o dantelli fırfırlı bluzları, gül bahçesi, çay takımları :) hastasıyım hepsinin! miss marple tarzı beş çayı nasıl hazırlanır diye bir yazı yazmıştım hep kendi yazdıklarıma yönlendiriyorum seni ama zevklerimiz hakikaten de çok benziyormuş :)

    YanıtlaSil
  4. Evet gerçekten zevklerimiz çok benziyor, sanırım biz ruh ikiziyiz :))

    YanıtlaSil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...