7 Kasım 2016 Pazartesi

Bi kutu mutluluk :)

Yeniden merhaba, küçük ama mutluluk verici bir alışveriş hikayesi bu :) Eminim bir çoğunuz bi kutu mutluluk olayına aşinasınız, bende aşinaydım ama ilk defa alışveriş yaptım bu siteden. Siteye girerken aslında amacım aşağıda göreceğiniz rozeti almaktı fakat elli lira üzeri kargo bedava olunca bikaç bişey daha attım sepete :) İradesizz ... buyrun benim :P


Kutu bikere çok şık güzel ve ürünler güzel paketlenmiş, beğendim. Şuraya bi baş parmak havaya okey işareti koyduğumu varsayın :)


Kutuyu açtığımda içide böyleydi, bayılırım pörşimen kağıdı mı denir ne denir bu incecik şıkır şıkır paket kağıtlarına..


Yarın öbürgün aylak kalırda hobi mobi işlerine dalarsam (büyük hayal) lazım olur diyerekten bu kavanoz etiketlerini aldım :)


Hah işte asıl amaç bu rozeti almaktı, zira kendisine bayıldım
 kalp kalp kalp ben :)


Evde zibilyon tane kahve kupası var ama olsun mottolu kupalar iyidir. :)


Kupanın diğer yüzüde böyle gözüküyor, ayy ne cici bi kız dimi aynı sahibi :P


Son olarakta bu teki tekir teki bekir (ananemin dilinde ikisi birbirinden farklı demek) bu çorapları aldım, zira evde ağzına kadar dolu bi çorap çekmecesi hiç yok :))

Neyse sevgili okur, benim minik mutluluk kutum böyleydi, hem kendimi iğneledim hemde umarım sizi eğlendirdim, bir başka post ta buluşmak dileği ile şen ve esen kalın efenim ..

2 yorum:

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...