1 Ekim 2012 Pazartesi

Sephora & Accessorize Mini Alışveriş ...

Alışveriş yapınca kendini iyi hissetmeyen, azıcıkta olsa içine mutluluk dolmayan, aldığı şeyi bütün gün yanında keyifle gezdirmeyen bir kadın yoktur bence :) Sephoradan yaptığım bu mini alışverişte beni o gün baya mutlu etmişti :)
 
 
En baştaki krem sephoranın bana doğum günü hediyesi, önceden kart yollayıp haberdar etmişlerdi. Onu almaya gittim sözde ama bişeyler almadanda çıkamadım. Güzel taktik yani :) Kırmızı şişe aseton fakat kokusu çok keskin annemi baya bi rahatsız etti hatta git odanda çıkar ojelerini dedi o derece yani :) Küçük boş şişe çok amaçlı seyahat için kullanılabilir olduğundan alındı. Ruj ve farın aşağıda bir resmi daha var :)) Renkler beğenilip alındı ..
 

Aynı farın başka bi rengi evde vardı, meğer evdekinin iki rengi bununla aynıymış :)) pişti oldular yani :) Ruja gelirsek ona bayıldım diyebilirim, rengi ışıltısı duruşu çok hoşuma gitti..

 
Cüzdan hastasıyım itiraf ediyorum :) Bu cüzdanın rengine ve küçük oluşuna tav oldum, küpelerde cüzdan poşete yanlız girmesin diye ona arkadaş oldu :))

4 yorum:

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...