8 Ekim 2012 Pazartesi

BİTENLER..

Bende artık bitenler yazısı yazmaya karar verdim ve boşları toplamaya başladım :) Hem kendim için bir kozmetik günlüğü tutmuş olurum (ne aldım ne kullandım ) hemde sizlere bir faydam dokunur diyerekten ilk yazımı yazıyorum..
 
 
-SENSODYNE onarım yapan diş macununu severek kullandım ve gerçekten işe yaradı. Dişlerimdeki zaman zaman oluşan sızlamaları en aza indirdi. Ama bir diş hekiminden her biten tüpte başka bir ürün kullanmak gerektiğini duymuştum. Dişlerin macuna karşı bağışlıklığı oluşmasın diyeydi sanırım. O yüzden bende bunu uyguluyorum. Beğensem bile her biten tüpte farklı bir ürün alıyorum.
-LISTERINE ağız gargarası her ne kadar ağzımın içini yakıp kavursada sürekli alıyorum ve kullanıyorum. Yanlız gün aşırı kullanıyorum çünki biyerde sürekli kullanımın dişleri sararttığını duymuştum.
-WATSONS diş ipinide düzenli olmasada haftada iki üç kere kullanıyorum ve değişik markalardan yedeklerini alıyorum.


-SALLY HANSEN oje çıkarıcıyı içindeki aseton miktarı az olduğu için aldım memnunda kaldım. Ama sorunum şişenin ağzında bir tıpası olmamasıydı ve her oje çıkarmamda döküp saçılmasıydı. Banamı öyle denk geldi yoksa bütün şişelerimi öyle bilemiyorum. Bu bitince sephora nın oje çıkarıcısını aldım fakat kokusu çok ağır bütün evi sarıyor. Sanırım tekrar sally hansen alabilirim.
-YVES ROCHER saç dökülmesini önleyici şampuanı güzel bir üründü. Yedeğinide aldım, şu an başka bir şampuanı bitirmek üzereyim sonra yine buna dönücem.
-NIVEA doedorantı alüminyum içermediği için alıyorum açıkcası çok şahane bir ürün değil ama iş görüyor devamlı alıyorum.

 
-WATSONS pamuk severek kullandığım bir ürün. Yumuşak ve özellikle göz makyajımı silerken acıtmıyor.
-BIO TRUE lens suyunun yedeğini aldım kullanıma açıcam. Lens suyunda birkaç marka denedim ama hepsi birbirine benziyor gibi geliyor bana pek fark göremiyorum aralarında.
-LUX kulak çubuğunu göz makyajı düzeltmede kullandım. Çekmecemde hep bulunur.
 
-BBW tester vücut kremini bayılarak kullandım harikaydı, sonrasında mağazasına gidip bir yıl yetecek ürün aldım diyebilirim. Şiddetle tavsiye ederim bütün bütün ürünleri harika..
 
Eveet bitenler bunlarmış şimdilik, aldığım şeyleri kullandığımı görmek paramı boş yere harcamadığımı görmek hoşuma gitti, biraz zor ürün bitirsemde bu seride yeniden görüşmek üzere..
Bitenler çöpe gitsin, Allah yerlerini yenileriyle doldurmayı nasip etsin :)
 

2 yorum:

  1. amin cnmm :) bitenler postu işe yarıyor gerçekten hem insanın içini rahatlatıyor hemde ürünler hakkındaki deneyim diğer insanlara yarar sağlıyor :)

    YanıtlaSil
  2. evet canım çok haklısın ..

    YanıtlaSil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...