10 Mayıs 2013 Cuma

BİTENLER *3*

Uzuunca bir aradan sonra bitenler yazısını nihayet yazıyorum. Ürün bitirip biriktirmesi ne kadar zevkliyse yazısını yazmak bir o kadar keyifli aslında. Ama biraz zaman alan bir yazı olduğundan uzun süre ertelemişim ki ürünler baya birikmiş :) Neyse lafı çok uzatmadan ve sizi sıkmadan kısaca bitirdiklerimin yorumlarını yapıcam. Haydi bakalım :)
 
Ağız ve Diş Ürünleri
Listerine ağız gargarası ne kadar iyi olsa ve methedilsede ben kullanamıyorum ne yazıkki. Şu küçük şişeyi bitirirken bile her ağzıma aldığımda gözümden yaş geldi resmen :) Sensodyne daha yumuşak bir gargara onu daha rahat bitirdim. Diş macunu ve diş ipini sürekli değişik markalardan alır denerim.

Temizlik Ürünleri
En baştaki BBW nin el sabunu. Bu sabunda beni şaşırtan şey, sabunun pompasından köpük halinde gelmesiydi, severek kullandım. Nude şampuan yedeğini açtım bile memnunum. Loccitane duş jeli bana hediye olarak verilmişti kokusunu sevmedim yenisini almam. Pürel el temizleme spreyini arkadaşım vermişti, evde envai çeşit el temizleme jelim mevcut. :)
 
 Nemlendiriciler
Sephora vücut nemlendiricisi bir seyahat setinin içindeydi vasat bir üründü büyüğünü almam. BBW vücut nemlendiricisi fevkaledeninde fevkinde bir üründü yenisi alırım aldım alıcam :) Meşhuur dalan zeytinyağlı el kremi güzeldi ama evde çok fazla el kremim var yakın zamanda yenisini almam.

Islak Mendiller ve Pamuklar
Bir sürü ıslak mendil, pamuk, makyaj temizleme mendili falan bitirdim. Hepsini tek tek yazmıycam sıkıcı olur :) Sevdiklerimi ve devamını aldıklarımı söyliyim. Johnsons ıslak mendili, watsons pamuğu, Nivea makyaj temizleme mendillerini sevdim ve yedeklerini aldım açtım :) 

 Makyaj ve Oje Temizleyici
Her ikiside bir daha almıycağım ürünler. Sebebine gelince, soldaki göz makyaj temizleyici çok vasat bir ürün ona para verene kadar neler var :) Sağdaki oje çıkarıcı berbat kokuyor insanın ciğerlerini bitirir maazallah :)

Parfümler
Çook severek kullandım Jımmy Choo parfümü, yenisinide aldım yedekte bekliyor :) Sağdakiler vanilya kutudan çıkan ufak testerlar aralarından almayı düşündüğüm şimdilik yok.
 
Evet hanımlar benim bitenlerim bu kadar, ne diyoruz şimdi ? Allah yerlerine yenilerini koymayı nasip etsin hepimize. Mutlu haftasonları :)
 
 

10 yorum:

  1. Listerine'i ben de kullanamıyorum, ağzımı çok yakıyor ve tadını sevemedim. Colgate Plax kullanıyorum hiç yakmıyor, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. listerine bende kullanıyorum cnm bira sert olanı var o tadı acı bulanlar için hafif naneli versiyonuda çıktı haberin olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm cesaret edebilirmiyim acaba yine Listerine almaya :)

      Sil
  3. Sensodyne ürünlerini seviyorum. Ne güzel şeyler bitirmişsin, ohh :)

    YanıtlaSil
  4. Maşallahhh..Şu BBW ürünleri Ankara'ya da gelse ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gelir yakın zamanda, ürünleri gerçekten çok güzel ve mağazaları müthiş. Ben mağazasına girince kendimi kaybediyorum resmen :)

      Sil
  5. Dalan el kremini severek kullandım bir dönem. Sensodeyne pronameli alışveriş listeme ekledim. Parfüm delisi biri olarak Jimmy Choo parfümün nasıl koktuğunu öğrenebilir miyim rica etsem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jimmy Choo benimde başkasında kokusunu alıp beğendiğim bir parfüm. Kokusu nasıl tarif edilir bilmemki :) Ben genelde kışın kullanıyorum bana göre kışlık bir koku. Ama öyle çok ağırda değil..

      Sil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...