24 Ocak 2013 Perşembe

Çantamda Ne Var ?

 
İş çıkışı birkaç yere uğrayacağım için bu küçük siyah çantamı almaya karar verdim. İçine bakalım neler koymuşum ..


Çantamın arkasındaki fermuarlı göze bunları koydum. Resimde sol üst baştan sırasıyla,
Ayna, mybelline krem allık, gözlük temizleme mendilleri ve yara bandı, Loccitane el kremi, avon mini ruj, mybelline babylips, iki adet avon ruj, Victoria Secret çanta boyu Angel parfüm, göz yaşı damlası, iki adet naneli göbeği kakaolu şeker :)


Çantamın iç bölmesine ise bunları koydum. Yine resimde üst sol baştan başlarsak, küçük çantalar için kullandığım siyah cüzdanım, fotoğraf makinem, watsons cüzdan görünümlü kağıt mendil, zebra sarasa clip mavi kalemim, pembe kelebekli bozuk para çantam, telefonum nokia c7, uni'den lavantalı ıslak mendil, acil atıştırmalık m&m, ve bunaldığım anlarda saçlarımı toplamak için bir adet toka :)


Çantamın içindeki küçük fermuarlı göze ise anahtarlarımı ve kartlarımı koydum. İstanbul kartım, yanındaki beyaz olan şirket kapı giriş kartım, iş ve ev anahtarlarım, anahtarlığımda iş arkadaşımın hediyesi :)
Bittiii bu kadar, umarım beğenirsiniz :) Bir gün becerebilirsem videosunu yapmak istiyorum :)

8 yorum:

  1. çantanın küçük görünmesine rağmen ne çok şey sığmış içine:)

    YanıtlaSil
  2. evet biraz zorlayarakta olsa sığdırdım :)

    YanıtlaSil
  3. hakkaten ne çok şey sığmış :)
    maybelline baby lipsi merak ettim :=)
    bende çantamda ne var 1 kez yapmıştım şimdi yapmak istiyorum yine , genelde 1 dünya oluyor içinde benim çantada da :D sende plazı insanıymışsın buarada benim gbi =)

    YanıtlaSil
  4. Normalde büyük çanta taşırım ve bunun iki katı eşya olur içinde, bikaç işim var dolanıcam ağırlık yapmasın diye bu çantayı aldım :)

    YanıtlaSil
  5. çantasında m&m ile gezen birini görmek ne güzellll :))) canım çekti :D

    YanıtlaSil
  6. Bazı tanıdık ürünler gördüm :) yanındaymışım gibi hissettim.
    Aynan çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mybelline lip balm ile mybelline krem allığa senin sayende sahip oldum tekrar çok teşekkürler. Canım benim yanımda olmasanda sen benim kalbimdesin her daim :) Öpüyorum seni ..

      Sil

PERA PALAS'TA ÇAY SAATİ ...

    Merhabaaaa uzun bir aradan sonra blog okuyan canım insanlar :) Geçtiğimiz haftasonu çok özel bir gün geçirdim tarihi Pera Palas Oteld...